Darwin on the Job

Darwin on the Job werkt voor organisaties die bevlogenheid en welbevinden van hun mensen centraal stellen, in het belang van gezamenlijk succes.

Succesvol samenwerken vraagt om goede interactie

Wij zien dat organisaties tot wel 20% van hun human capital verspillen door het potentieel van hun mensen niet goed te benutten. Onbevredigend voor mens en bedrijf. Goede medewerkers lopen weg en samenwerking laat te wensen over.

Samenwerken is interactie. Goede interactie op het werk is essentieel. Dat doet een krachtig beroep op de interactievaardigheden van medewerkers. Ze moeten ‘sociaal fit’ zijn.

Een orkest waarin de spelers geen goede interactie hebben, maakt wel geluid maar geen muziek. Op het werk is dat net zo. De vaardigheid van mensen in hun onderlinge interactie  -hun 'Social Fitness'-  bepaalt mede hun succes en werkplezier.

Te meer in het huidige economische klimaat is dat cruciaal. Voor de organisatie om succesvol te zijn, voor de mensen om met plezier te werken en duurzaam inzetbaar te blijven.

Wij vinden dat belangrijk. Daarom is versterking van de Social Fitness van mensen in hun doorlopend veranderende werksituatie onze passie en expertise. Dat hebben we vertaald naar onze missie en visie.

De mensen

Collage affiliates-min

Maak kennis met onze experts.

Missie en Visie

Elk verband waarin mensen samenwerken is een ‘ecosysteem’ waarin doorlopend interactie plaatsvindt. Wij versterken het succes van organisaties en teams door het versterken van de interactievaardigheid -de Social Fitness™- van hun medewerkers.

Goed samenwerken in een voortdurend veranderende omgeving is een essentiële voorwaarde voor creativiteit en resultaat. We hebben respect voor organisaties die daar proactief mee omgaan, door in te zetten op interactievaardigheid van hun medewerkers en hen ruimte te bieden voor ontwikkeling en versterking.

Daarom werken wij voor organisaties die gezondheid, bevlogenheid en welbevinden van hun mensen centraal stellen, in het belang van samenwerking en gezamenlijk succes. Ook doen we onderzoek op dat gebied.

In ons werk combineren we ruim 30 jaar expertise en wetenschappelijke kennis. We delen dat graag met jou.

Kernwaarden

Integriteit, Vertrouwen, Inclusie, Ontwikkeling.