Gratis Thuiswerken Survey

Ontdek hoe de medewerkers het thuiswerken ervaren (en waar nog winst te behalen valt)

Je krijgt antwoord op deze vragen:

Hoe ervaren de medewerkers het (opnieuw) moeten thuiswerken?

Is dit anders dan voorheen? Verschuift hun beleving?

Wat verwachten medewerkers van de organisatie, leidinggevenden en collega's?

Wat willen medewerkers in de toekomst?

Hoe liggen de meningen bij jullie, in vergelijking met andere bedrijven?

Gratis in deze crisistijd

Veel organisaties hebben het momenteel lastig. Het zijn onzekere tijden met veel verandering. Voor de een is het gedwongen thuiswerken geen enkel probleem, de ander valt het juist zwaar.

Omdat we graag organisaties helpen die bevlogenheid en welbevinden van hun mensen centraal stellen, is de Survey volledig gratis, ínclusief een online gesprek om de resultaten te bespreken.

Huidige situatie

Inmiddels bevinden we ons in de tweede coronagolf en werken veel mensen opnieuw volledig thuis. De eerste golf was op het gebied van thuiswerken primair een organisatorische uitdaging: Zoom en Microsoft Teams licenties werden massaal aangeschaft.

Het verliep zo nu en dan chaotisch, maar de stemming en perceptie van thuiswerken waren gematigd positief: samen slaan we ons hier doorheen!

Nu zitten we echter opnieuw thuis. We weten niet hoe lang het gaat duren, en wie weet komt er volgend jaar nog wel een derde coronagolf.

De toekomst

Thuiswerken is een blijvertje.

Ook na de coronacrisis zullen we meer vanuit huis blijven werken. We hebben massaal ontdekt dat het kan én zelfs voordelen heeft.

Waarschijnlijk gaan we over op hybride werken: een mix van thuiswerken en werken op kantoor. De verhouding zal afhankelijk zijn van de organisatie, de aard van het werk en individuele voorkeuren.

22 cruciale vragen

Ontdek hoe het bij jullie medewerkers staat op gebied van aspecten als eenzaamheid, motivatie, betrokkenheid, werkdruk, focus, samenwerking, communicatie, balans, energie. Én waar men behoefte aan heeft; nu, en in de toekomst.

Thuiswerken Rapport

Ontvang de antwoorden in een gebundeld, digitaal rapport.

Afhankelijk van de omvang van jullie organisatie is het ook mogelijk om te kijken naar verschillen tussen afdelingen, teams.

Resultaten bespreken

In een online gesprek bespreken we de geanonimiseerde resultaten. Tijdens dit gesprek geven we ook advies en tips (bijvoorbeeld over hoe andere organisaties het aanpakken).

Interesse? Wees er snel bij.

We verwachten dat veel bedrijven gebruik zullen maken van dit gratis aanbod. Meld je organisatie dus z.s.m. aan via het formulier. We proberen iedereen te helpen, maar wie het eerst komt, het eerst maalt.

De stappen

  1. Geef je interesse door via het formulier.
  2. We nemen contact op om de Thuiswerken Survey in te plannen.
  3. Je ontvangt per e-mail een link naar de Survey. Er is ruimte voor een persoonlijke introductie en jullie eigen logo.
  4. I.v.m. de AVG stuur je deze link zelf door aan jullie medewerkers (we sturen je een voorbeeld mail met duidelijke instructies). Deelname is anoniem.
  5. We stemmen een moment af om de resultaten te bespreken.
Darwin on the Job favicon

Creating Team Excellence

Over Darwin on the Job

Wij zien dat organisaties tot wel 20% van hun human capital verspillen door het potentieel van hun mensen niet goed te benutten. Onbevredigend voor mens en bedrijf. Goede medewerkers lopen weg en samenwerking laat te wensen over.

Samenwerken is interactie. Goede interactie op het werk is essentieel. Te meer in het huidige economische klimaat is dat cruciaal. Voor de organisatie om succesvol te zijn, voor de mensen om met plezier te werken en duurzaam inzetbaar te blijven. Daarom is versterking van de Social Fitness van mensen in hun doorlopend veranderende werksituatie onze passie en expertise.

We vinden het belangrijk om eerst goed te onderzoeken wat er voor de betrokkenen speelt. Dat kan onder meer door middel van oriënterende gesprekken. Op basis daarvan kunnen in gezamenlijk overleg met de opdrachtgever doelen worden bepaald, en daarop gerichte interventies worden gekozen. Die leggen we met elkaar vast in een plan van aanpak.

Lees meer over onze missie, visie en kernwaarden: