Sam van den Haak

Contact

info@darwinonthejob.nl
085 130 87 68

Sam van den Haak

Teambuilding Pub Quiz.
Sociale verbinding in teams.

Bij teambuilding wordt al gauw gedacht aan fysieke opdrachten waarbij groepsrollen en reflectie centraal staan. De échte sociale verbinding wordt vaak vergeten, terwijl dit volgens de zelfdeterminatietheorie van Deci en Ryan (2017) juist één van onze drie psychologische basisbehoeften is; ook in de werksituatie.

Daarom is de Teambuildingsquiz van Sam’s Pub Quiz een perfecte afsluiting van een teambuildingsdag en sluit deze naadloos aan bij de programma’s van Darwin on the Job.

De deelnemers vullen vooraf een vragenlijst in. Tijdens de quiz moet geraden worden welk antwoord is gegeven door welke collega. Sociale verbinding en een diepere connectie staan centraal in deze activiteit. Het is heel ontspannend, met ook veel humor, terwijl er intussen keihard wordt gewerkt aan teambuilding.

Naast het feit dat het vooral een heel gezellige activiteit is waarbij men elkaar veel beter leert kennen en er heel veel met elkaar gelachen wordt om elkaars verhalen, zullen de deelnemers zich deze Teambuilding Pub Quiz nog jaren herinneren.