Paul Walters

Contact

paul@darwinonthejob.nl
085 130 87 68

Mr. Paul Walters

Trainer Professionele Gespreksvoering.
ADR Certified Conflict Coach.

Communicatie is hetgeen waarmee we onze breinen verbinden; thuis en op het werk. Mijn jarenlange ervaring op dat terrein deel ik graag met anderen, zodat ze sneller en gemakkelijker hun doelen kunnen bereiken.

Met elkaar bereiken mensen meestal meer dan apart. Goed samenwerken levert voldoening en succes op, en bindt mensen aan de organisatie. Dat werkt het best als ze sterk zijn in communicatie en interactie. Anders gezegd: als ze Social Fit zijn.

De meest ‘geschikten’  -de ‘fitness’ waar Darwin het over heeft-  hebben onder de gegeven omstandigheden het meeste succes. Om goede samenwerking vast te houden, moet je doorlopend inspelen op veranderende omstandigheden; individueel en als team. Sterke communicatie- en interactievaardigheden staan daarin centraal.

Door als trainingsontwikkelaar, counselor en coach mijn expertise op die gebieden te delen, help ik mensen om hun communicatie en interactie binnen de werksituatie te versterken. Daarmee vergroten ze hun persoonlijk welbevinden en succes, dragen ze bij aan de kracht van hun team en aan de stabiliteit van de organisatie.