Maaike Schakel

Contact

info@darwinonthejob.nl
085 130 87 68

Maaike Schakel

Verbinding, Balans en Vitaliteit.
Qi Gong: ademhalingsoefeningen, meditaties en vloeiende bewegingen.

Hoe kun je stress omzetten in positieve energie, jouw balans bewaren en je verbonden blijven voelen met jezelf en anderen, als er continu nieuwe onzekerheden zijn en veel contacten digitaal verlopen? Qi Gong kan hier een waardevolle bijdrage aan leveren.

Qi Gong is de bewegingsleer binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het bestaat uit ademhalingsoefeningen, meditatie en bewegingen, met als doel lichaam en geest in balans te brengen en te houden.

Qi Gong heeft direct zichtbare effecten. De ademhalingsoefeningen en meditaties die je met elkaar doet, brengen rust en ruimte in je hoofd. De bewegingen geven fysieke ontspanning, kracht en souplesse.

Door de stress die je verlaat en de rust die in je komt, kun je loslaten wat niet meer past. Dit maakt ruimte voor nieuwe ideeën en andere perspectieven. Zo draagt Qi Gong bij aan de Social Fitness van de mensen in je team.

Qi Gong is niet praten maar doen. Het vormt een waardevol onderdeel van teambuilding sessies, workshops, trainingen, vitaliteitsprogramma’s en coachtrajecten van Darwin on the Job.