Liesbeth Feikema

Contact

liesbeth@darwinonthejob.nl
085 130 87 68

Dr. Liesbeth Feikema MA LLM

Trainer Integriteitsvraagstukken.
Senior onderzoeker.
Integriteits- en Integraliteitscoach.

Afgestudeerd zijnde in Nederlandse Taal- en Letterkunde, in Ethiek en in de Rechten, werk ik nu als coach, trainer en onderzoeker. Ik ben gepromoveerd op een proefschrift over corruptie en belangenverstrengeling. Voor dit proefschrift deed ik onderzoek in Afrika. In die periode werkte ik part-time ook als Ethics & Compliance Officer bij Shell Gabon, waar ik trainingen en workshops op het gebied van integriteit ontwikkelde en faciliteerde.

Inmiddels houd ik me 15 jaar bezig met onderzoek naar integriteit, zowel op het persoonlijke, professionele als institutionele vlak. Als expert op het gebied van integriteit en daaraan gerelateerde onderwerpen begeleid ik mensen individueel (coaching) en in groepsverband (trainingen, workshops, gespreksronden, thema-sessies) ten aanzien van dit onderwerp. Interactie tussen mensen in hun werksituatie is daarbij een belangrijk thema.

Zowel in de publieke als in de private sector ben ik actief. Ik coach zowel online als offline, en dat geldt ook voor het geven van trainingen en workshops rondom integriteitsvraagstukken voor professionals en teams in bedrijven en overheidsorganisaties.

Dr. Liesbeth Feikema MA LLM heeft onder meer opdrachten uitgevoerd voor:

Shell, Universiteit Utrecht, Gemeente Utrecht, Deloitte.