Creëer je online training samen met Darwin on the Job

Sluit je aan als Affiliated Trainer en profiteer van alle voordelen!

De wereld verandert in sneltreinvaart door het Coronavirus. Als ervaren trainer/expert kon je de afgelopen tijd minder 'live' trainingen geven. Dat zal de komende tijd niet veranderen. Ook ben je de afgelopen tijd waarschijnlijk de nodige contacten met potentiële opdrachtgevers en collega-trainers/coaches misgelopen. Netwerken zat er immers niet in. Wat dan?

De oplossing is het creëren van, of het omzetten van jouw live training in een online training. Maar hoe doe je dat? En hoe zet je zo'n online training in de markt? Wij helpen je hierbij!

De voordelen van een online training

Je krijgt een extra inkomstenbron (nagenoeg passief!)

Je bouwt verdere naamsbekendheid op (expertstatus!)

Je kennis bereikt meer mensen.

Je zet de beperkingen van de coronacrisis om in nieuwe kansen.

DARWIN ON THE JOB - SOCIAL FITNESS - MAN MET MOBIELTJE - 1720x960 px-min

Maar... het kost veel tijd en geld om een online training te ontwikkelen en promoten.

Tot op heden word je tegengehouden door

De aanschaf van apparatuur (camera, microfoon, opnamelampen, etc.)

Hoe vertaal ik mijn offline training naar een professionele én leuke online training?

Hoe sta ik zelfverzekerd en inspirerend voor de camera?

Ik beschik niet over alle vereiste skills, zoals het besturen van een camera, editen van videos, inrichten van een e-learning systeem, etc.

Ik heb geen e-learning systeem waarop ik mijn training kan plaatsen. Welk platform moet ik kiezen? En, best duur!

Hoe bereik ik de markt? Online marketing, promotie, sales, hoe, waar?

DARWIN ON THE JOB - SOCIAL FITNESS - DAME PORTRET 14 - 1720x960 px-min

Sluit je aan als Affiliated Trainer bij Darwin on the Job!

Je ontwikkelt je online training in co-creatie met ons team.

Dit kun je van ons verwachten

Hulp bij het omzetten van jouw live/offline training naar een geweldige online training.

Toegang tot handige templates en ondersteunend materiaal (stockfoto's, video props, video-animaties, etc.)

Een proefopname waarin je vooral voelt hoe het is om voor de camera te staan en praktische tips krijgt om goed uit de verf te komen als online trainer.

Een volledige opname-dag met professionele video-apperatuur; camera, microfoon, lampen, greenscreen (virtuele achtergrond), etc.

Je training wordt door video-editors professioneel gemonteerd. Denk aan transities, opleuk-elementen, afbeeldingen, muziek.

Je training wordt geplaatst op en verkocht via ons e-learning systeem (de Darwin on the Job Academy)

Een ondersteunend duwtje in de rug; je staat er niet alleen voor.

affiliated trainer worden

Darwin on the Job Academy

Verkoop je training(en) via de Darwin on the Job Academy. Profiteer van onze marketing en sales. Zelf geen gedoe met online betalingen en facturatie.

Community

Leer van de andere Affiliated Trainers. Ontwikkel samen een training. Beveel elkaar aan bij opdrachtgevers. Samen sta je sterker!

Naamsbekendheid

Vergroot je naamsbekendheid en werk aan je expertstatus door deel te nemen aan onze podcast en te bloggen op deze website.

Dit verwachten we van jou

Je gelooft in het Social Fitness concept van Darwin on the Job en bent bereid dit actief uit te dragen als Affiliated Trainer en ambassadeur van de Darwin on the Job Academy.

Je training sluit aan bij minimaal één van de vijf Social Fitness thema's: communicatie, samenwerken, omgaan met fricties, integriteit, persoonlijke ontwikkeling.

Je bent bereid om in iets nieuws te stappen, je gaat voor win-win en je gelooft dat je samen meer kunt bereiken door deel uit te maken van de community van trainers/experts.

Ervaringen van Affiliated Trainers

Liesbeth Feikema

Liesbeth Feikema, Affiliated Trainer

'Aangesloten zijn bij Darwin on the Job is voor mij heel aantrekkelijk: je maakt deel uit van een club enthousiaste en gedreven mensen die allen het concept Social Fitness omarmen, en dat is heel inspirerend.

Daarnaast zorgt de aansluiting bij Darwin on the Job ervoor dat je als éénpitter goed bent ingebed: je collega’s kunnen je spiegelen en je kunt van elkaar leren op zowel inhoudelijk als sociaal vlak, terwijl je vanuit je eigen expertisegebied werkt. Dit is een uitstekend recept voor vruchtbare samenwerkingsverbanden!

Bovendien ‘ontzorgt’ aansluiting bij Darwin on the Job: op heel veel praktische gebieden hoef ik als ZZP'er niet meer het wiel uit te vinden. Om een paar voorbeelden te noemen: de transformatie van offline trainingen naar een online format, en verder: opnamedagen, videobewerking en marketing/promotie worden allemaal centraal georganiseerd. Dit neemt enorm veel werk uit handen!'

Mirjam Tirion

Mirjam Tirion, Affiliated trainer

'Het was voor mij een primeur, een online training maken bij Darwin on the Job. Ik vond het een geweldige ervaring! De tips voor het schrijven van een script waren nuttig. Tijdens de opname-dag zelf zat Paul achter de camera, als publiek, cameraman, en vertrouwen gevende coach met zowel bemoediging als nuttige feedback. Daarna met Anita de opnames doornemend, het gezamenlijk beslissen over welke opnames wel en niet gebruiken: wat een fijne samenwerking.

Een stimulans voor mijn creativiteit. Het is voor mij heb beginpunt geworden van een nieuwe creatieve fase waarin ik heb besloten veel meer van mijn werk online te gaan doen en meer content te gaan maken.'

Saskia Heinen

Saskia Heinen, Affiliated trainer

Het maken van de online training met Darwin on the Job over de speerpunten Communicatie & Samenwerking was boven verwachting! Paul bleef zeer professioneel, positief en geduldig als we weer een shot over deden, en nogmaals... En dat in de hittegolf van 2020!

Mijn aanvankelijke drempelvrees verdween als sneeuw voor de zon. Duizendpoot Anita heeft zich bewezen in de coördinatie van het project. Ook inhoudelijk was het goed sparren met beiden. Dit is waar communicatie en samenwerking over gaat: een optimaal resultaat!

De gezamenlijke investering

Een professionele online training komt niet uit de lucht vallen. Dat kost een hoop tijd én geld. Door Affiliated Trainer te worden bij Darwin on the Job krijg je het maximale resultaat voor een minimale investering.

Wij betalen een groot deel van de kosten en zorgen ervoor dat jij je tijd zo veel mogelijk kunt besteden aan waar het echt om gaat: de inhoud.

Naast je enthousiasme en tijd vragen we een beperkte bijdrage van €450,- (ex. btw) per training.

Dit geld investeren we in het continu verbeteren van het Darwin on the Job Academy, marketing en promotie, en het state-of-the-art houden van faciliteiten en apparatuur. Je betaalt niet voor onze expertise/tijd; dat is onderdeel van ónze investering.

Samen aan de slag?

Neem snel contact op met onze trainingscoördinator Paul Walters. Je kunt hem bereiken via 06 511 70 516 of paul@darwinonthejob.nl. Tot snel!

Paul Walters